Viljandlane võitis kahe kuu jooksul 20 euroga kaks reisi Ameerikasse

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle sildi juures pildi tegemine on põhimõtteliselt kohustuslik. Esiplaanil Madis Birnbaum oma abikaasa Gaidiga.
Selle sildi juures pildi tegemine on põhimõtteliselt kohustuslik. Esiplaanil Madis Birnbaum oma abikaasa Gaidiga. Foto: Erakogu

​Maailma eri paigus pokkeriturniiridest otseülekandeid tegev Madis Birnbaum teab reisimisest nii mõndagi. Sel aastal on ta tööasjus käinud juba seitsmes välisriigis. Kahe kuu jooksul tehtud kaks Ameerika-reisi olid aga puhas puhkus. Aastavahetus New Yorgis ja vabariigi aastapäev Las Vegases – mõelda vaid. Ja see kõik ainult 20 euro eest! Kuidas, küsite. Õnne peab olema.

«Kuulen tihti inimesi rääkimas rasketest aegadest. Mul on küll kerged ajad. Nii kergeid aegu pole olnudki,» teatab Birnbaum, omadele Pirnikas, lõbusalt alustuseks.

«Vaata, lotouudistes muud ei kuule, kui et peavõit läks kusagile Norrasse. Point on aga selles, et kui sa mängust osa ei võta, siis ei võidagi. Minul on nüüd rääkida lugu, kuidas võitsin kahe kuu jooksul kaks Ameerika-reisi ja mõlema võidu eest tuli välja käia 10 eurot.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles