Suurpere ema Maaja Kukk elab täielikus paradiisis

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval oli Maaja Kukk kodus nelja väiksema lapsega. Ta kirjeldab oma elu täpselt nii ilusana, nagu see pildi pealt paistab – täieliku paradiisina.
Neljapäeval oli Maaja Kukk kodus nelja väiksema lapsega. Ta kirjeldab oma elu täpselt nii ilusana, nagu see pildi pealt paistab – täieliku paradiisina. Foto: Marko Saarm

​38-aastane Maaja Kukk sai esimest korda emaks 20 aastat tagasi, kui poeg Ken ilmavalgust nägi. See juhtus emadepäeva hommikul. Pärast seda on ta emaks saamise rõõmu tundnud veel kuuel korral.

Seitsme lapse ema Maaja Kukk teab, mis tunne on olla üksikema, ja viimased 11 aastat ka seda, milline on elu mehega, kes osaleb täiskohaga laste kasvatamises ja kodustes töödes. 

Mahetalupidajate põhitöö ongi laste kasvatamine. Kui enamik toimetusi tehakse koos, siis mõlemal on ka oma leivanumbrid. Näiteks hoolitseb Meelis lillepeenra eest ja Maaja on pere autojuht, sest mehel pole juhiluba. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles