Kunstianne tõi kutse kuninganna kübarapeole

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmenda klassi tüdruk Annabel Kukk sai eile Sakala keskuses teepeol kätte kutse kuninganna kübarapeole. Fotol on ta koos Briti suursaadiku Theresa Bubbeari ja ema Krista Kukega.
Seitsmenda klassi tüdruk Annabel Kukk sai eile Sakala keskuses teepeol kätte kutse kuninganna kübarapeole. Fotol on ta koos Briti suursaadiku Theresa Bubbeari ja ema Krista Kukega. Foto: Marko Saarm

​Eilsel ehtinglaslikul teepeol Viljandis Sakala keskuses sai Paalalinna kooli õpilane Annabel Kukk Briti saadikult Theresa Bubbearilt kutse juunis Tallinnas kuninganna Elizabeth II auks korraldatavale kübarapeole.

«Ema helistas ja ütles, et istu nüüd korraks, et sa üllatusest pikali ei kukuks,» rääkis Paalalinna kooli seitsmenda klassi tüdruk Annabel Kukk hetkest, kui sai teada, et teda selline kutse ootab. Teatavasti peetakse juuni alguses Briti suursaadiku residentsis Inglise kuninganna Elizabeth II sünnipäeva piduliku kübarapeoga, millele on oodatud kutsetega külalised. Saatkond korraldas enne kübarapidu loomekonkursi, millele kutsuti kooliõpilasi saatma nii joonistusi kui kirjutisi eestlaste ja brittide sõprusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles