Peatreeneri sõnul liiguvad asjad soovitud suunas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post, kes on neli nädalat täitnud koduklubi esindusmeeskonna peatreeneri kohustusi ja samal ajal pidanud olema väljakul mängijarollis, avaldas lootust, et õige pea saabub aeg, mil ta saab täiel määral keskenduda treeneriametile.
Sander Post, kes on neli nädalat täitnud koduklubi esindusmeeskonna peatreeneri kohustusi ja samal ajal pidanud olema väljakul mängijarollis, avaldas lootust, et õige pea saabub aeg, mil ta saab täiel määral keskenduda treeneriametile. Foto: Elmo Riig

​Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond on Sander Posti juhendamisel teeninud kaks võitu ja kaks kaotust. Viimati, laupäeval, sai ta tabeliladvikusse kuuluvalt Tallinna FCI Levadialt suure, 0:5 kaotuse. Posti sõnul liiguvad asjad siiski soovitud suunas ning homme tahavad mehed kodus saada hooaja neljandat võitu.

Pärast klubi peatreeneri Marko Kristali lahkumist neli nädalat selles ametis olnud Post pole seni saanud täiel määral sellele tööle pühenduda. Vigastuste laine, mis varakevadel esindusmeeskonna koosseisu laastama hakkas, pole veel lõplikult taandunud ning viimases kolmes mängus on Post jaganud end treeneri- ja mängijarolli vahel. Aga nagu ta tõdes, tunneb ta end peatreeneriametis hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles