Käsipallimehed toovad karika vutimängul linnarahva ette

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond tuleb laupäeval Tuleviku meeskonnale kaasa elama ning kutsub kell 16 linnastaadionile ka kõiki viljandlasi.
Viljandi käsipallimeeskond tuleb laupäeval Tuleviku meeskonnale kaasa elama ning kutsub kell 16 linnastaadionile ka kõiki viljandlasi. Foto: JK Tulevik

Selle nädala alguses Eesti käsipalli meistriliiga pronksmedali võitnud Viljandi HC mehed toovad võidukarika esimest korda linnarahva ette laupäeval linnastaadionil asetleidval Viljandi JK Tuleviku ja JK Narva Transi vahelisel jalgpallikohtumisel.

Idee algataja, Tuleviku klubi meediajuht Marek Tiits rääkis, et kutsus käsipallimeeskonna mängule, ajendatuna soovist ühendada Viljandi pallialade fanaatikuid ning tugevdada koostöösidemeid kahe klubi vahel.

«Näen mängupäevast mängupäeva nii spordihoone kui linnastaadioni tribüünidel samu nägusid,» kõneles Tiits. «Viljandlased armastavad käsipalli ja vutti ühtmoodi kirglikult ning miks nad ei peakski – on ju nende pallialade klubid meie linna spordielu suurimad publikumagnetid. Olen Tuleviku kanalites sageli kutsunud meie klubi poolehoidjaid üles jagama oma armastust ka käsipallile ning hea meel on näha, et see on vilja kandnud. Käin isegi hooaja jooksul vähemalt viiel-kuuel käsipallimängul ja kui aega jaguks, käiks vist kõigil. Meie klubi mängijaid leiab käsipallile kaasa elamas igatahes igal mängul.»

Laupäevane Tuleviku ja Transi kohtumine linnastaadionil algab kell 16. Esimesed 100 staadionile jõudnut saavad pihku klubi kontori meespoole kätetööna emadepäevakingituseks valminud muffinid. Lastele on staadionil tasuta lustimiseks batuut ning Maerobicu tantsustuudio tüdrukud maalivad soovijate põsele vuti- ja käsipalliklubi värvides triibud.

Mängu eel kätlevad vutimeeskondi Viljandi HC peatreener Marko Koks ja Viljandi linnapea Madis Timpson. Poolajapausil koguneb käsipallimeeskond staadionimurule, et raske tööga võidetud karikas linnarahva ees pea kohale tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles