Hävitajad vuhisesid üle Viljandimaa

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Objektilt naasnud ajakirjanikud sõitsid parasjagu Päri kandis, kui kuulsid autos veidrat müra ning eeldasid, et autorehv on katki. Pilgud taevasse suunatud märkasid nad üle pea tuhisevat hävitajat.
Objektilt naasnud ajakirjanikud sõitsid parasjagu Päri kandis, kui kuulsid autos veidrat müra ning eeldasid, et autorehv on katki. Pilgud taevasse suunatud märkasid nad üle pea tuhisevat hävitajat. Foto: Elmo Riig

Viljandi lähedal Päri kandis võis eile keskpäeval kuulda ja näha kaht võimsat müra tekitavat hävitajat. Parasjagu seal kandis tööd teinud Sakala ajakirjanikud jäädvustasid kaks teraslindu ka videole.

Teatavasti alustasid sel nädalal suurõppusel «Siil» nii Eestis kui Lätis õhuoperatsioone liitlaste lennuvahendid Poolast, Suurbritanniast ja Ameerikast. Et õppusega seotud lennud toimuvad sel nädalal Lõuna-Eesti piirkonnas, on alust arvata, et need on osa suurõppusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles