Üle sajandi vana maja kohtub moodsa peoga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks perroonipeo korraldajatest Valter Vaha kaubaaidas, kus laupäeva õhtul esinejad üles astuvad. Tema sõnul on vana ehitise lagi saanud hea heliisolatsiooni ja põrand on täiesti korda tehtud.
Üks perroonipeo korraldajatest Valter Vaha kaubaaidas, kus laupäeva õhtul esinejad üles astuvad. Tema sõnul on vana ehitise lagi saanud hea heliisolatsiooni ja põrand on täiesti korda tehtud. Foto: Elmo Riig

Tuleval laupäeval peetakse esimest korda pidu Viljandi perroonil ajaloolises aidas, kus astuvad teiste hulgas üles läinud aasta parima loo autor Arop ning mitu korda aasta meesartisti auhinna võitnud Karl-Erik Taukar.

«Aastaid oleme seda piirkonda vaadanud mõttega teha midagi, mida pole veel tehtud,» märkis üks perroonipeo korraldajaid Valter Vaha. Ühes «Hype The Funki» sarja korraldajaga sellekevadine raudteejaama sündmus aset leiabki. 

Et jaamahoone ümbrus on juba mõne aja eest kenasti korda tehtud ja Vaksali söögikoha pidaja on ka jaamahoone kõrval seisva kaubaaida käsile võtnud, sobis paik peo korraldamiseks väga hästi. Vaha sõnul nimetatakse selliseid kokkusaamisi off-location-pidudeks ja on veel teisigi moodsaid nimetusi, aga idee seisneb selles, et inimestele tuleb vahel pakkuda midagi tavalisest erinevat. «Heas mõttes hullu,» märkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles