Koolidirektoril on avar elamine Viljandi järve ääres

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi täiskasvanute gümnaasiumi direktor Mall Kõiv on elanud 19 aastat Männimäel ridaelamus ning ütleb naljaga pooleks, et tema esimese korruse akendest avaneb poole miljoni dollari ja kolmanda korruse akendest miljoni dollari vaade.

Esimese korruse avatud lahendusega elutoas on palju valgust ja õhku. Laudadel on värsked tulbid ja nartsissid. Aknast paistavad Viljandi järv ja Huntaugu nõlv. Sealsamas käeulatuses on terviserada ja kettagolfirajad, aga ka poed, lasteaiad, kool, uisuväljak ... Kesklinn on poole tunnise jalutuskäigu kaugusel.

Mall Kõiv nendib, et varem vaatas ta oma kodust mööduvaid sportijaid rõõmsa uudishimuga aknast või aiast ja oli ise ebasportlik tüüp, aga mõni aasta tagasi nakatas töökaaslane tedagi spordipisikuga, meelitades ta sisesõudmist harrastama. Nüüd on Kõiv muu hulgas ka jooksmisest innustunud ja osales tänavu ümber Viljandi järve jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles