Kaubanduskeskuses jagatakse peredele sada kilo torti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kinos korraldatava lasterikaste perede emadepäeva eestvedaja, Viljandi Rotary klubi liige Marge Tirgo tähendas, et on viimasel ajal telefoni otsas olnud, et suhelda maakonna magusameistritega, kes võiksid lasterikastele peredele 70 torti valmistada.
Viljandi kinos korraldatava lasterikaste perede emadepäeva eestvedaja, Viljandi Rotary klubi liige Marge Tirgo tähendas, et on viimasel ajal telefoni otsas olnud, et suhelda maakonna magusameistritega, kes võiksid lasterikastele peredele 70 torti valmistada. Foto: Elmo Riig

​Emadepäeval kogunevad Viljandi kinno filmi vaatama suurpered ja seansi lõpus kingitakse neile pidupäeva puhul mitukümmend torti, mida varem on saanud imetleda kaubanduskeskuse kliendid. 

«Ma veel ajan neid torte taga,» tähendas eile ennelõunal Viljandi Rotary klubi liige, sündmuse peakorraldaja Marge Tirgo ja täpsustas, et maakonna magusameistrite abiga on soov lõpuks lauale panna 70 torti. «Igaks juhuks mõni rohkem, sest alati võib tulla üllatusi,» lausus ta. 

Kinopäevale on eelregistreerunud 56 peret ehk umbes 255 inimest ning kaheksa peret on avaldanud soovi, et tort neile koju toodaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles