Eri ajastute klassikutel Hendrixil ja Händelil on palju rohkem sarnast, kui nime esitäht

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Jimi Hendrixi kuulsamaid ülesastumisi oli 1969. aastal Woodstocki muusikafestivalil. 16. juunil mängitakse tema loomingut Olustveres.
Üks Jimi Hendrixi kuulsamaid ülesastumisi oli 1969. aastal Woodstocki muusikafestivalil. 16. juunil mängitakse tema loomingut Olustveres. Foto: Henry Diltz / AFP / SCANPIX

​Tänavusel Suure-Jaani muusikafestivalil tõotab pakkuda erilise elamuse 16. juunil Olustvere viljaaidas kõlav Jimi Hendrixi ja Georg Friedrich Händeli loomingu kontsert.

Selle kannavad ette kammerkoor ja rokkansambel eesotsas Eesti hinnatuima kitarristi Laur Joametsa ning solistide Ivo ja Robert Linnaga. Algul oli kontsert kavandatud Lõhavere linnamäele, aga riigimetsa majandamise keskuse vastuseisu tõttu tuli otsida uus paik. Enne ja pärast kontserti võib aida ees uudistada Harley Davidsoni mootorrattaid. Just see tsikkel oli omal ajal Jimi Hendrixi lemmik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles