Britid kutsuvad viljandlasi teepeole (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti suursaadik Theresa Bubbear üheskoos saatkonna meeskonnaga kohtub neljapäeval viljandlastega, et tähistada eestlaste ja brittide vahelist sõprust.
Briti suursaadik Theresa Bubbear üheskoos saatkonna meeskonnaga kohtub neljapäeval viljandlastega, et tähistada eestlaste ja brittide vahelist sõprust. Foto: Eero Vabamägi

Neljapäeval ootab Suurbritannia saatkonna meeskond viljandlasi brittide ja eestlaste vahelise sõpruse sajandat aastapäeva tähistama ning korraldab selle tarbeks Sakala keskuses ehtinglasliku teepeo.

«Meie slogan on 100 aastat sõprust ehk lisaks Eesti Vabariigi juubelile tähistatakse suhete 100. aastapäeva ja vaadatakse tulevikku,» selgitas saatkonna pressinõunik Julia Amor.

Briti saadik Theresa Bubbear ja saatkonna meeskond ootavad kõiki huvilisi Sakala keskusesse teepeole neljapäeval alates kella 15. Külalised saavad suu magusaks saadiku residentsi koka valmistatud tordiga. «Tordi on kokk ekstra välja mõelnud ja kohapeal jagatakse selle retsepti,» rääkis Amor.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles