Kuri käsi rebis maha suure plakati

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal kultuurimaja stendilt maha rebitud suurt plakatit on kasutatud majaseina parandamiseks.
Eelmisel aastal kultuurimaja stendilt maha rebitud suurt plakatit on kasutatud majaseina parandamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeva hilisõhtul või ööl vastu reedet läks Viljandi kesklinnast Tallinna tänava ääres olevalt teadetetahvlilt kaduma lastekaitsepäeva ürituste plakat. Kultuurimaja projektijuht Karita Tilk rääkis, et plakat oli trükitud PVC-le, mille mõõdud olid 120 x 170 sentimeetrit.

Tilga kirjeldust mööda asus nimetatud plakat teiste vahel. Kinnitatud oli see kruvidega, mille küljes on praegu näha rebimisest jäänud tükke. Vargusega on tehtud suurt kahju, sest projektijuhi andmetel maksab niisuguse plakati tegemine üle 150 euro.

«Kahjuks ei ole midagi jäänud ka turvakaamera lindile ja nii palju, kui ma olen küsinud, ei ole keegi näinud kuulutuste juures kahtlast askeldamist,» nentis Tilk.

«Ma olen väga nördinud, sest see on juba teine kord, kui varastatakse lasteüritust reklaamiv plakat: eelmise aasta novembris rebiti maha ja viidi minema isadepäevapeo teade,» lausus Tilk.

Kadumaläinud isadepäevakuulutuse leidis Tilk üles nädala eest Tartu tänavalt sisehoovist, kus sellega oli parandatud majaseina.

«Rääkisin selles majas asuva poe müüjaga. Tema ütles, et plakat oli seal pikka aega vedelenud ja viimaks oli keegi löönud sellega kinni majaseinas olnud augu,» kõneles Tilk. «Minu meelest on imelik, et sellisest leiust ei teatata, sest plakati peal on ju olemas üritust korraldava asutuse nimi.»

Karita Tilk palus suurt tiigripildiga plakatit vedelemas nähes sellest kultuurimajja teada anda. «PVC-st plakateid saab korduvalt kasutada — sellele saab trükkida ka teisele poole,» lisas Karita Tilk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles