Viljandi astus sammu pronksmedalile lähemale

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alustasid Viljandi HC ja HC Tallinna meeskond Viljandi spordihoones võitlust Eesti käsipallimeistrivõistluste pronksmedali pärast. Sihile jõuab see, kes vastase kahel korral üle mängib, esimese linnukese sai kirja Viljandi.

Viljandi käsipallurid on Eesti meistrivõistlustel medalile tulnud viimasel neljal aastal: kolmel korral on nad saanud pronksi ja tunamullu võitsid hõbemedali. HC Tallinn on meistriliiga debütant. Täna lõppes mäng viljandlaste kasuks 28:24.

Viljandi HC peatreener Marko Koks on Sakalale öelnud, et kerget seeriat pole võistkonnal põhjust oodata, aga medalit tahavad kõik mehed väga.

Kahe mänguvõiduni peetava meistrivõistluste pronksiseeria korduskohtumine saab teoks teisipäeval kell 19 Tallinna Kalevi spordihallis. Vajaduse korral on otsustav kolmas lahing 12. mail Viljandi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles