Päevapilt. «Siil» jõudis Viljandisse (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autojuhtidel tuleb olla valmis kontrolliks.
Autojuhtidel tuleb olla valmis kontrolliks. Foto: Elmo Riig

Täna õhtul kella kuue paiku kogunesid politseinikud, abipolitseinikud ning kaitseliitlased Viljandis Kösti, kus laigulistes riietuses õppusel osalejad hakkasid laagrit üles sättima ja korravalvurid valmistusid autode peatamiseks.

See, mis seal täpsemalt toimuma hakkab, polnud asjaosalisetel voli ajakirjanikule rääkida. Suurõppuse «Siil» ajal on politseinikel plaan pidada kinni sõidukeid, et kontrollida juhte või seda, mis neil autos on, et avastada midagi, mis võiks kujutada ohtu julgeolekule.

Viljandimaal on kokku kaheksa punkti, kus lähipäevil õppust läbi viiakse - need jäävad enamasti Mulgi valda. Politseinikke ootab ees mitmeid lahendamist vajavaid situatsioone, mis neile harjutamise eesmärgil ette söödetakse. See, kas järgmises autos istub illegaal või relvastatud kurjategija, tuleb neil kontrollimise abil kindlaks teha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles