FILMIARVUSTUS. Ropud lenksvuntsidega mendid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seesama mundris seltskond võtab kätte ja teeb pisut enam kui poolteise tunni jooksul ära kõik maailma nõmedused. Mõne isegi mitu korda.
Seesama mundris seltskond võtab kätte ja teeb pisut enam kui poolteise tunni jooksul ära kõik maailma nõmedused. Mõne isegi mitu korda. Foto: Forum Cinemas

Ma ei tea, kui tihti vaatate teie enne kinno minekut filmi kohta leiduvat eelinfot. Mina natukene ikka vaatan. Ma ei pea küll silmas IMDb hinnangute jahtimist ja osatäitjate elulugudes või varasemates rollides tuhlamist. Lihtsalt kiire klõps kino kodulehel ning filmi lühitutvustus ja treiler on igal potentsiaalsel vaatajal kiirelt silme ees. Jah, mõnele reale ja paariminutilisse klippi pressitud info ei pruugi anda päris tõetruud eelhäälestust, kuid on abiks. Üldiselt.

Ometi on elu täis üllatusi. «Superpatrull 2» («Super Trooper 2») kohta polnud asjapulgad kohe üldse midagi öelda osanud. Ei taha mõeldagi, mitme pastaka jagu tinti kirjatsurad endasse imeda jõudsid, enne kui kiirabi nad maoloputusse sõidutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles