Algaval nädalal on haljastusjäätmete teine kogumisring

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleval nädalal saab Viljandis teoks aia- ja haljastusjäätmete teine äraveoring.
Tuleval nädalal saab Viljandis teoks aia- ja haljastusjäätmete teine äraveoring. Foto: ANTS LIIGUS / PRNPM/EMF

Tuleval esmaspäeval algab Viljandis aia- ja haljastusjäätmete teine äraveoring. Nagu kahe nädala tagusel esimesel ringil on linn jagatud nädalapäevade kaupa piirkondadeks.

Linnavalitsus tuletab meelde, et lehekotid ja oksakimbud tuleb krundi piirile paigutada äraveopäevale eelneval õhtul, mitte varem. Kotid, millest leitakse olmejäätmeid, jäetakse maha.

Aia- ja haljastusprahi tasuta äravedu ei ole kellelegi kohustus, vaid võimalus jäätmetest tasuta vabaneda. Eraisikud, kelle elukoht rahvastikuregistri andmetel on Viljandis, saavad ka ise aia- ja haljastusjäätmed jäätmejaama tasuta ära anda.

Viljandi jäätmejaam asub Pärnu maantee 36 ning on avatud esmaspäevast reedeni kella 9–18 ja laupäeval kella 9–15, telefon 434 9469.

2011. aasta 30. märtsil Viljandi linnavolikogu kehtestatud jäätmehoolduseeskirja järgi võib aia- ja haljastusjäätmeid oma kinnistul põletada ajavahemikus 1. aprillist 2. maini ja 15. septembrist 1. novembrini, täites seejuures kõiki tuleohutuse seaduses sätestatud nõudeid.

Veopäevade kava ja piirkonnad on märgitud kaardil.

Foto: Allikas: Viljandi linnavalitsus
  • E – 7. mai
  • T – 8. mai
  • K – 9. mai
  • N – 10. mai
  • R – 11. mai
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles