Judokad valmistasid medaliüllatuse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noorte judomeistrivõistlustel medali teeninud Viljandi spordikooli poisid Geron Vidder (vasakul) ja Rainer Õnne.
Eesti noorte judomeistrivõistlustel medali teeninud Viljandi spordikooli poisid Geron Vidder (vasakul) ja Rainer Õnne. Foto: Erakogu

Nädala eest Tartumaal Nõos peetud Eesti C-klassi noorte judomeistrivõistlustel suutsid Geron Vidder ja Rainer Õnne nii ennast kui treener Viljar Kannelit üllatada medaliga.

«Arvasin, et seekord meil medalite juurde asja pole, ja võtsin väga rahulikult. Lisaks ei mahtunud üks poiss õigesse kaalu. Poisid aga valmistasid mulle meeldiva üllatuse: neljast kolm jõudsid poolfinaali ja kaks said ka medali,» rääkis Kannel.

Üldjuhul äärmiselt osavõtjarohketel C-klassi tiitlivõistlustel võtavad mõõtu judokad, kes on sündinud aastatel 2005–2007. «Meilt paraku rohkem võistluskõlblikke lapsi polnud kui neli,» nentis Kannel. «Meistrivõistlustele lubatakse need, kel on judopass ja vähemalt kollane vöö ehk 5. kyū.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles