Rattamaraton sulgeb pühapäeval linnatänavaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
pühapäeval sõidetakse 18. Mulgi rattamaraton.
pühapäeval sõidetakse 18. Mulgi rattamaraton. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval, 6. mail sõidetakse Viljandis 18. Mulgi rattamaratoni ning selle tõttu on kella 9–16 suletud Vaksali tänav Leola tänavast Tartu tänavani.

Võistlust korraldava Viljandi rattaklubi meeskonnal on palve viljandlastel ööl vastu pühapäeva Vabaduse platsile autosid mitte parkida, sest seal on võistluskeskus ning sõidukid on seal pühapäeval üleliigsed.

Põhidistantsi start antakse pühapäeval kell 12 ning matkasõidu lähe sealsamas kell 13.30. Et ratturid siirduvad Kauba tänavale, on korraldajad paigaldanud parkimist keelavad märgid Kauba tänavale ning Lossi tänava sellele osale, mis jääb Kauba ja Väike-Turu tänava vahele.

Võistluse tõttu on pühapäeval kella 13–16 suletud ka Pikk tänav. Mulgi rattamaratoni peakorraldaja Kristjan Kivistiku sõnul on seal võistluse lõputõus. «Seal selgitatakse välja ka kiireim lõputõusu läbija,» ütles ta.

Pühapäeval on Viljandi linnas rattamaratoni tõttu liikluspiirangud.
Pühapäeval on Viljandi linnas rattamaratoni tõttu liikluspiirangud. Foto: VILJANDI RATTAKLUBI
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles