Lastepargis kõlasid lasud ja vares kukkus surnult maha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaadeldes polnud võimalik tuvastada, kas künnivares on tapetud lasuga või surnud mõnel muul põhjusel. Teada on, et kolmapäeva õhtupoolikul vareselaipa Lastepargis ei olnud, aga neljapäeva lõuna ajal see seal lebas.
Vaadeldes polnud võimalik tuvastada, kas künnivares on tapetud lasuga või surnud mõnel muul põhjusel. Teada on, et kolmapäeva õhtupoolikul vareselaipa Lastepargis ei olnud, aga neljapäeva lõuna ajal see seal lebas. Foto: Marko Saarm

​Neljapäeva keskpäeval vedeles Viljandi kesklinna piiril Lastepargis surnud künnivares. Pealtnägija kinnitusel hukkus ta kolmapäeva õhtul, kui Meeme tänava äärde sõitnud maasturi aknast hakati pargis pesitsevaid linde tulistama.

«Auto sõitis õhtul kümme minutit pärast kümmet Meeme tänavale, pööras seal ringi ja jäi siis seisma,» meenutas samal ajal läheduses koeraga jalutanud Galina Tšibizova. Auto aken lasti alla ning kõlas neli või viis lasku. Varesed sattusid suurde ärevusse ja üks lind kukkus surnult alla.

Tšibizova tahtis oma sõnul auto juurde astuda, et juhtunu kohta aru pärida, aga see sõitis minema, enne kui ta selleni jõudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles