Karksi-Nuia motomehed kasvatavad järeltulijaid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi Racing Teami tehnikaring korraldas lastele ja noortele motopäeva, et nad saaksid tehnikaspordiga tutvuda. Tehnikaringi juhendaja Eero Ilves tegi lapsele krossirattal lõbusõitu.
Karksi Racing Teami tehnikaring korraldas lastele ja noortele motopäeva, et nad saaksid tehnikaspordiga tutvuda. Tehnikaringi juhendaja Eero Ilves tegi lapsele krossirattal lõbusõitu. Foto: Erakogu

​Karksi-Nuia on ammusest ajast olnud üks Eesti motokrossi kantse ning sealsed motomehed on võtnud südameasjaks seda järjepidevust hoida, tutvustades noortekeskuse abiga tehnikasporti ka lastele.

«Mehed klubis on enamasti juba 30 pluss ning eks nad võta kampa oma lapsi ja Nuia noori ka,» ütles Karksi-Nuia noortekeskuse juhataja Illika Orav. Nii on klubi Karksi Racing Team ja noortekeskuse koostöös kujunenud välja tehnikaring. Selle tarbeks ostis noortekeskus juba 2016. aastal mootorratta Viljandimaa koostöögrupi kaudu, mis toetab noorte huvitegevuse laiendamist.

See on 125-kuupsentimeetrise krossiratas ning sobib Karksi Racing Teami liikme ja ühe tehnikaringi eestvedaja Raiko Elmingu sõnul sõitmiseks juba teismelistele, aga ka täiskasvanutele. Et tehnikaringi vastu on huvi tundma hakanud üha nooremad poisid, oleks vaja ka väiksemaid krossirattaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles