Tulevik seljatas nelja päeva jooksul kaks lähirivaali

, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik (kollases) on kahes viimati peetud Premium-liiga kohtumises teeninud väärt võidu. Pilt on tehtud pühapäeval, mil viljandlased võitsid kodupubliku ees Pärnu JK Vapruse.
Viljandi Tulevik (kollases) on kahes viimati peetud Premium-liiga kohtumises teeninud väärt võidu. Pilt on tehtud pühapäeval, mil viljandlased võitsid kodupubliku ees Pärnu JK Vapruse. Foto: Marko Saarm

​Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond vahetas kahe mänguringi vahel peatreenerit ning võttis nelja päeva jooksul peetud kahest kohtumisest kaks 2:1 võitu lähirivaalide vastu. Pühapäeva pärastlõunal oli ta kodumurul parem Pärnu Vaprusest ja kolmapäeva õhtul Tallinnas kohalikust Kalevist.

Esimene kohtumine algas suvepealinna poiste marulise survega. Tulevik oli valinud kannatliku kaevikutaktika, mis nägi ette ootamatuid vasturünnakuid kiiretelt ja väikesearvulistelt partisanisalkadelt. Ja see taktika toimis. Kusjuures avaväravaks piisas ühe partisani eesliinile saatmisest.

12. minutil leidis väravavaht Karl-Romet Nõmme pikk väljalöök Vapruse rünnakutuhinas kõrgele tõstetud ja hõredalt mehitatud kaitseliini selja taga Rainer Peipsi, kes kiiruse pealt palli ilusasti omaks võttis, trahvikasti viis ja väravavõrku toimetas. 1:0 Tulevikule!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles