Avati Eesti naljakaim festival

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihti ei näe ühel fotol korraga kolme Viljandi linnapea ametit pidanud meest. Esimene komöödiafilmide festival tõi kinosaali kokku praeguse linnapea Madis Timpsoni ning endised meerid Ando Kivibergi ja Kalle Jentsi. Kiviberg on ühtlasi filmifestivali peakorraldaja.
Tihti ei näe ühel fotol korraga kolme Viljandi linnapea ametit pidanud meest. Esimene komöödiafilmide festival tõi kinosaali kokku praeguse linnapea Madis Timpsoni ning endised meerid Ando Kivibergi ja Kalle Jentsi. Kiviberg on ühtlasi filmifestivali peakorraldaja. Foto: Marko Saarm

​Selle nädala lõpuni saab Viljandis eriti palju nalja: eile avati Centrumi kinos komöödiafilmide festival «Wilkom», mille programm vältab pühapäevani.

«Võite end õnnitleda: olete esimese rahvusvahelise Viljandi komöödiafilmide festivali avamisel,» ütles korraldaja Ando Kiviberg avakõnes.

Festivali naerupahvakad said alguse eile kell 19, kui pärast avamist linastus Hispaania film «Hõim». Sama film paneb pühapäeval festivalile ka punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles