Imelise jooksutüdruku pere kolis Viljandimaalt veetüli pärast (1)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse järvejooksu suurima üllatuse pakkus 13-aastane Luna-Aleksandra Lagoda, tulles naiste seas võitjaks.
Tänavuse järvejooksu suurima üllatuse pakkus 13-aastane Luna-Aleksandra Lagoda, tulles naiste seas võitjaks. Foto: Elmo Riig

​Tänavusel ümber Viljandi järve jooksul naiste seas võidutsenud 13-aastane Ida-Virumaa neiu Luna-Aleksandra Lagoda, Eesti jooksu suur tulevikulootus, elas veidi rohkem kui kaks aastat tagasi Viljandimaal Päidres väikese kortermaja teisel korrusel.

Sakala kirjutas toona konfliktist kolmelapselise Lagodade pere ja sama maja alumisel korrusel elava eaka naise vahel. Tollele naisele käis närvidele, et lapsed tema korteri peal jooksevad ja hüppavad. Ühel nädalavahetusel, kui õues oli 30 külmakraadi, käis Lagodade pere Tallinnas sugulaste juures ning naastes avastas ta, et vesi torudes on külmunud. Veesüsteemi lahtisulatamiseks oleks pidanud soojendama ka meetrist torujuppi, mis jäi alumise naabri korterisse, ent vana naine ei lasknud sinna kedagi. Ta oli pigem nõus ka ise veeta olema, et Lagodade elu kibedaks teha. Konflikti tõttu kolis noor pere pärast kolme aastat Päidres elamist sealt ära. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles