Minister lubas bussis piletiga edasi sõita (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühistranspordikeskuse juht Kaupo Kase kutsub kokku maakonna omavalitsuste juhid ja maanteeameti esindaja, et koos arutada, kas kehtestada 1. juulist kõigile tasuta bussisõit või küsida piletiraha.
Ühistranspordikeskuse juht Kaupo Kase kutsub kokku maakonna omavalitsuste juhid ja maanteeameti esindaja, et koos arutada, kas kehtestada 1. juulist kõigile tasuta bussisõit või küsida piletiraha. Foto: Elmo Riig

​Majandusministri pikaajaline kinnitus, et maakonnaliinidel algab 1. juulist kindlasti tasuta bussisõit, ei pidanud paika, sest esmaspäeval allkirjastatud otsusega võivad kohalikud ühistranspordikeskused ise otsustada, kas sõidetakse tasuta või piletiga.

Viljandimaa ühistranspordikeskuse juht Kaupo Kase sai esmaspäeva ennelõunal Sakalalt teada, et majandusministeerium on avalikkusele läkitanud sellekohase pressiteate ning kahe tunni jooksul ei õnnestunud tal leida ministri korraldust. Pressiteates olev info oli Kase hinnangul liiga üldsõnaline, et täpselt aru saada, mis 1. juulist juhtuma võib hakata. 

Kaupo Kase, kuidas Viljandimaal nüüd edasi käitutakse? Kas jätkub piletiga sõitmine või tulevad kõik tasuta liinid?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles