Linnahooldus saadab Paala järve tuukri

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paala järve purskkaevu töölesaamine seisis veel esmaspäeval tuukri leidmise taga, sest mullu järvepõhja uputatud kinnituskettideta seadeldis triiviks järvel omasoodu.
Paala järve purskkaevu töölesaamine seisis veel esmaspäeval tuukri leidmise taga, sest mullu järvepõhja uputatud kinnituskettideta seadeldis triiviks järvel omasoodu. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Kaks Viljandi kesklinna purskkaevu on reedest saati töös, kuid Ugala purskkaev vajas üleeile putitamist ning Paala järve tuleb Linnahooldusel saata tuuker, kes purskkaevu kinni hoidvad ketid sealt üles otsiks.

Viljandi avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov ütles, et ketid vajusid sügisel Paala järve põhja ja nüüd peab tuuker need sealt välja tooma. Tuukrit veel tema sõnade kohaselt leitud ei ole. 

Ugala purskkaevu kohta ütles Konovalov, et Eleväli hakkas seal esmaspäeval parandama kaablit, mis oli katki läinud. 

Linn haldab nelja purskkaevu ning juba möödunud reedel hakkasid tööle Laidoneri pargi ja Jakobsoni tänava äärse Sõbra pargi oma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles