Viljandi noored muusikud pälvisid südamesse mineva lauluga preemia

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kategoorias Südamest südamesse võidulaulu „Vaikus“ loonud Emma Sepp, tema juhendaja Maarika Reimand ning muusikud Katrina Reimand ja Aare Külama.
Kategoorias Südamest südamesse võidulaulu „Vaikus“ loonud Emma Sepp, tema juhendaja Maarika Reimand ning muusikud Katrina Reimand ja Aare Külama. Foto: Erakogu

29. aprillil Paide muusika- ja teatrimajas teoks saanud omaloomingukonkurss «Südamelaul 2018» oli Viljandi noortele edukas.

Kategoorias «Südamest südamesse» pälvis esikoha Viljandi muusikakooli õpilane  Emma Sepp palaga «Vaikus». Tema juhendaja on  Maarika Reimand. Emma laulu saatsid viiulil  Katrina Reimand ja klaveril Aare Külama.

«Südamelaul» on omaloominguliste laulude võistlus, millel kõik laulukirjutajad said esitada omaloomingut ja uusi laule. Seda peeti kuueteistkümnendat korda ning seda korraldasid noored koostöös Paide avatud noortekeskuse, Järvamaa noortekogu ning Paide muusika- ja teatrimajaga.

Oli 13 etteastet: kategoorias «Südamest südamesse» 10 laulu, kategoorias «Isamaa südames» üks laul ja «Südamerütmihäire» kategoorias kaks laulu. Grand prix' võitja Kairi Sosi saab esineda oma lauluga  «Ajapuudus» Südamemuusika festivalil, mis on 15. juulil Võrumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles