Uus festival pakub huumoriteraapiat maailma eri nurgatagustest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wilkom toob Viljandis ekraanile sureva vene retsi, isehakanud kaskadöörist hollandi alkohooliku, hiina võlgades seafarmeri ja prantsuse püüdliku praktikandihakatise.
Wilkom toob Viljandis ekraanile sureva vene retsi, isehakanud kaskadöörist hollandi alkohooliku, hiina võlgades seafarmeri ja prantsuse püüdliku praktikandihakatise. Foto: kaadrid filmist / montaaž

Filmifestivale korraldatakse üle ilma ja igasugusele maitsele, erandiks ei ole ka Eesti. Äsja lõppes Haapsalus õudusfilmide festival. Täna õhtul avatakse esimene Viljandi komöödiafilmide festival «Wilkom».

Uus festival on alati huvitav. Esimesel pääsukesel tuleb alati rohkem vaeva näha kui juba sisseharjunud teed mööda lendaval parvel. «Wilkom» näitab huumori esinemisvorme ning katsub sotsiaalkriitilist naljasoont.

Põhiprogrammis linastub kümmekond filmi mustast ja teravmeelsest komöödiast situatsiooni- ja füüsilise komöödiani välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles