Politsei palub volbripidulistel alkoholiga piiri pidada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saabuval ööl on patrulle kõikjal Eestis liikvel tavalisest enam ning silm hoitakse peal kõigil suurematel volbriöö tähistamistel.
Saabuval ööl on patrulle kõikjal Eestis liikvel tavalisest enam ning silm hoitakse peal kõigil suurematel volbriöö tähistamistel. Foto: ANTS LIIGUS / PRNPM/EMF

Viljandi politseinikud on mitmel aastal saanud rõõmustada selle üle, et volbriööd on möödunud suurte sekeldusteta ning politseijuhid loodavad, et nii läheb ka tänavu.

Korrakaitsjatele tähendab volbriöö enamasti tavalisest rohkem väljakutseid, kainenemisele toimetatuid ja liiklusest kõrvaldatud joobes autojuhte. «Suures osas näitab senine praktika, et kõigi volbriööl tekkivate vahejuhtumite ja konfliktide ühine nimetaja on valdavalt alkohol,» sõnas Viljandi politseiosakonna patrullitalituse juht Alar Sadam. «Õnneks on meie kandis viimaste aastate volbriööd möödunud suuremate sekeldusteta ning selle jätku loodame ka tänavu.»

Sadam kinnitas, et patrullid hoiavad saabuval ööl volbripidustustel silma peal ning jälgivad, et keegi ohtu ei satuks. Samuti kutsub politsei üles inimesi suuremale vastutustundele oma kaaslaste ees. «Lähedased teavad kõige paremini, kuidas keegi nende seltskonnast alkoholi pruukinuna käituda võib ning riske teades saab neid omal käel ka ennetada,» selgitas Sadam.

Lisaks soovitavad korrakaitsjad kõigil volbripidulistel anda endale väljapuhkamiseks piisavat pikk aeg ja sõitma minna ainult kaine peaga. Politsei tähelepanu on volbriööl suuresti ka ohtlike autojuhtide liiklusest kõrvaldamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles