Kunstnik annab pärast viimast näitust kodumaja vallale

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik Marko Mäetamm ja tema kunagine kodumaja, mis läheb pärast viimast näitust Mulgi valla käsutusse ning vajub kunstniku arvates ilmselt peagi maa sisse.
Kunstnik Marko Mäetamm ja tema kunagine kodumaja, mis läheb pärast viimast näitust Mulgi valla käsutusse ning vajub kunstniku arvates ilmselt peagi maa sisse. Foto: Marko Saarm

Kunstnik Marko Mäetamm avab esmaspäeval Karksi-Nuias oma kunagises kodumajas näituse. Avamisele järgneb garaažikontsert, näitus jääb üles ainult kaheks päevaks ning pärast seda plaanib kunstnik maja Mulgi valla käsutusse anda.

«Sellest tuleb üks väga omapärane ja teistsugune näitus,» arvas kunstnik. 

Kunstibussid tulevad

«Tööd, mida näitan, pole suuremalt jaolt tehtud selleks, et neid üldse kellelegi näidata. Mõtlesin, et milleks näidata asju, mida kõik juba teavad. Selleks, et inimesed sõidaksid pealinnast Lõuna-Eestisse paarisaja kilomeetri kauguselt, peab olema muu põhjus.»

Külalisi kaugemalt on oodata aga omajagu, sest näituse avamisele sõidavad esmaspäeval Tartust ja Tallinnast eraldi kunstibussid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles