Teise liiga turniiri võitis Halliste meeskond

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval peeti Päril Viljandimaa meeste võrkpalli teise liiga turniiri poolfinaale ja finaale.
Neljapäeval peeti Päril Viljandimaa meeste võrkpalli teise liiga turniiri poolfinaale ja finaale. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval peeti Päril Viljandimaa meeste võrkpalli teise liiga turniiri poolfinaale ja finaale. Tänavuse turniiri võitis Halliste, kes alistas finaalis Põltsamaa. Kolmanda koha sai Päri.

Läinud sügisel alanud turniiril osales viis võistkonda, kes pidasid põhiturniiril kaks mänguringi: esimese läinud aastal ja teise selle aasta alguses. Turniiri peakorraldaja Leho Estorni sõnul jätkasid neli edukamat neljapäeval poolfinaale ning pärast seda peeti kohe ka medalimängud.

Poolfinaalides alistas põhiturniiri võtnud Halliste 3:0 Päri ning Põltsamaa suutis otsustavas viiendas geimis alistada Sanoki. Päri ja Sanoki vahelise kolmanda koha kohtumise võitsid võõrustaja seisuses mehed ning finaalmängus oli kogu turniiri kaotusi vältida suutnud Halliste 3:1 parem Põltsamaast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles