Viljandi vald võtab uue prügivedaja esialgu aastaks

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Keskkonnateenused sai Tartu linnaosade prügiveolepingu järgnevaks viieks aastaks.
Eesti Keskkonnateenused sai Tartu linnaosade prügiveolepingu järgnevaks viieks aastaks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

​Esmaspäeval teeb Kesk-Eesti Jäätmehoolduskeskus teatavaks, kes võitis endise Viljandi valla piirkonna prügiveoteenuse osutamiseks korraldatud hanke. Suure tõenäosusega valitakse soodsam pakkumine, mille tegi ka varem vallas prügi vedanud osaühing.

Üleeile polnud Viljandi vallavalitsuse keskkonnaspetsialisti Karin Saare sõnul veel kontrollitud, kas pakkumised vastavad nõuetele. Saar ütles, et valla prügivedaja leidmine võib olla pikem protsess ning oleneb sellest, kui kiiresti sõlmitakse leping ja saadakse jäätmeluba.

Pakkumiste laekumise tähtaeg oli 23. aprill, kuid Viljandi vallavanema Alar Karu kinnitusel on pakkumised veel kinnitamata. Et praegu veetakse prügi Viljandi vallas turul kehtivate hindade järgi, pole Karu jutu kohaselt põhjus karta trahvi. «Seaduse järgi midagi ei katke, prügivedu toimib,» tähendas ta ja lisas, et uue prügiveoteenuse hindade kujunemine kajastub hanke tulemuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles