Kristiine Miilen sooviks Prantsusmaal jätkata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen lõpetas oma esimese hooaja Prantsusmaa naiste tugevamas võrkpalliliigas, jõudes Saint-Raphaël Var Volley-Balliga poolfinaali.
Kristiine Miilen lõpetas oma esimese hooaja Prantsusmaa naiste tugevamas võrkpalliliigas, jõudes Saint-Raphaël Var Volley-Balliga poolfinaali. Foto: Saint-Raphaël Var Volley-Ball

​Läinud suvel Prantsusmaa naiste võrkpalli kõrgliigaklubiga Saint-Raphaël Var Volley-Ball liitunud Kristiine Miileni kolmas välishooaeg jäi sel nädalal poolfinaalis pidama, ent ta hindab tugevas liigas ja hea tasemega naiskonnas omandatud kogemusi kõrgelt ning tahaks samas klubis jätkata.

Saint-Raphaëli naiskonna hooaeg sai lõpu kolmapäeval, kui ta jäi poolfinaalseerias teist korda alla põhiturniiri võitnud Béziers Vollyle. Kui pärast veerandfinaale leidis Kristiine Miilen, et mõlemal poolfinalistil on võrdne võimalus finaali jõuda, siis kolmapäeval vastuvõetud 0:3 kaotuse järel tunnustas ta konkurenti suurepärase mängu eest. 

«Pole midagi öelda, vastane mängis võimsalt ja meile erilisi võimalusi ei pakkunud. Finaali pääses tugevam,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles