Talgunädalal on talguhuntidele rongisõit poole hinnaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Marko Saarm / Sakala

Elron pakub «Teeme ära!» talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel saab soodsama piletihinnaga sõita 28. aprillist 5. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ka ekspressronhttp://www.teemeara.ee/passgis. Talguhundi sooduspiletit saab osta ainult rongist.

«Elron hindab kõrgelt talguliste panust ning pakub ka sel aastal talgutele sõitjatele soodsamat piletihinda,» ütles Elroni juhatuse esimees Olle Tischler.

Tema sõnul on talguliste tegevus tänuväärne, puhas elukeskkond ja keskkonnasäästlik mõtteviis loob nii meile kui ka meie järeltulijatele parema elukvaliteedi. «Kiidame igati väärt algatust ning vaadates tagasi eelmistesse aastatesse, saame rõõmuga tõdeda, et aasta-aastalt on talgutele sõitmiseks keskkonnasõbralikku rongi kasutatud üha enam. Eelmisel aastal sõitis suisa 316 talgulist,» lisas Olle Tischler.

«Teeme ära!» talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Tarmo Tüür ütles, et soodne rongisõit aitab kaasa talgupäeva õnnestumisele. «Talgunädalal liiguvad tuhanded inimesed mööda Eestit, sõites talgutele ja tagasi koju. Et rongiga on talgutele väga mõnus minna, innustab poole odavam pilet kindlasti ka rohkem talgulisi kodust välja tulema ning talgutöödele käed külge panema,» lausus Tüür.

Ta lisas, et just praegu on õige aega valida talguveebist endale sobiv talgu ning panna end talgutele kirja aadressil www.teemeara.ee, samuti mõelda valmis plaan, kuidas on kõige mugavam jõuda talgutele ja pärast koju tagasi.

Talguhundi pass on «Teeme ära!» talgupäeva meeskonna väljaantav tunnuskiri, mis tähistab selle omaniku kaasalöömist «Teeme ära!» talgupäeval Eesti erinevais paigus. Talguhundi pass võimaldab osa saada talgupäeva partnerite eripakkumistest. Juhise talguhundi passi taotlemiseks ja talgupäeva partnerite eripakkumised leiab siit: www.teemeara.ee/pass. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles