Mees, kes teeb suu lahti seal, kus vaja (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post
Sander Post Foto: Kristi Markov

​Eelmisel nädalal tuli Viljandi jalgpalliklubi Tulevik välja teatega, et viivuks esindusmeeskonda tüürinud Marko Kristal pakib pallid kotti ja tema koha võtab üle klubi võtmemängija Sander Post – mees, kes ei püüa teha suuga suurt linna, vaid laseb pigem platsil tegudel enda eest rääkida

«Ma ei ütleks, et ta on natuurilt tagasihoidlik. Ta teeb suu lahti seal, kus vaja,» lausus Sander Posti kohta tema endine peatreener Norbert Hurt Tallinna FC Flora aegadest. «Ta seisab väljakul selgelt meeskonna eest, andes vajaduse korral kas mängijatele või kohtunikele mõista, mis on parajasti tähtis. Ta on väga hea liider.»

Ka jalgpalliväljaku piiridest välja kiigates ei saa üle ega ümber Posti omadusest ilmaasjata mitte suud pruukida, vaid öelda õigel ajal õiges kohas seda, mida tarvis. Niisamuti ei saa mööda vaadata tema pikkusest, mis tema enda sõnul päris kahe meetrini ei küüni – viis millimeetrit jääb puudu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles