Tundmatu ja alternatiivse menuduo soe zombifolk

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuluup, mille moodustavad Ramo Teder ja Marko Veisson, juhib Hiiu kandle jõhvkeelte võnked läbi efektiplokkide ja luuperi, kasutab alternatiivseid mängutehnikaid ja heli tekitamise võimalusi ning on alternatiivbändi kohta kohutavalt populaarne.
Puuluup, mille moodustavad Ramo Teder ja Marko Veisson, juhib Hiiu kandle jõhvkeelte võnked läbi efektiplokkide ja luuperi, kasutab alternatiivseid mängutehnikaid ja heli tekitamise võimalusi ning on alternatiivbändi kohta kohutavalt populaarne. Foto: Taavi Arus

​Kevadpühal, 1. mail ilmub Hiiu kandle duo Puuluup kauaoodatud debüütalbum «Süüta mu lumi».

Puuluup on Ramo Teder (sooloartistina Pastacas) ja Marko Veisson (antropoloog ja õppejõud). Stuudios plaati salvestama hakkasid nad alles eelmisel aastal, kontserte on nad andnud aga juba üle nelja aasta.

Puuluup ristab Hiiu kandleid elektroonikaga ning kõigub pärimuse ja uute muusikastiilide piiril, flirtides maailmamuusika, underground’i ja popiga. Oma plaadi Eesti esitlustuuri teeb ta koos ansambliga Tintura, kes esitleb samuti esimest kauamängivat, «Ebaõiglase uni». Viljandis ollakse 10. mail, kontsert on džässiklubis Jasm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles