Senine koolilõuna pakkuja hakkab toitlustama ka lasteaialapsi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast hankelepingu sõlmimist tehakse suuremaid ümberkorraldusi Viljandi lasteaedades, kus enam kohapeal toitu ei valmistada. Köögi säilitab toitlustaja praeguse kava kohaselt Midrimaa ja Männimäe (fotol) lasteaias.
Pärast hankelepingu sõlmimist tehakse suuremaid ümberkorraldusi Viljandi lasteaedades, kus enam kohapeal toitu ei valmistada. Köögi säilitab toitlustaja praeguse kava kohaselt Midrimaa ja Männimäe (fotol) lasteaias. Foto: Marko Saarm

​Viljandi linnavalitsuse komisjon tunnistas põhikoolidele ja lasteaedadele toitlustusteenuse ostmise hanke võitjaks aktsiaseltsi Baltic Restaurants Estonia. Koolilapsed on selle ettevõte valmistatud toitu söönud juba mitu aastat.

«Esmaspäeval läheme sellega linnavalitsusse, kus tuleb lõplik otsus,» ütles Viljandi  bilinnapea Janika Gedvil ja tähendas, et tema on tulemusega rahul. Pärast linnavalitsuse heakskiidu saamist sõlmitakse hanke võitjaga leping.

Augustist alates

Koht, kus toitu valmistama hakatakse, oli pakkujale jäetud vabaks. Nõue oli vaid, et söök peab valmima Viljandis. Seni esitatud dokumentides on Janika Gedvili sõnul öeldud, et koolides sisulisi muudatusi ei tule ja köögid jäävad alles nendesse lasteaedadesse, kus nende kadumises kõige suuremat muret nähti, see tähendab Midrimaa ja Männimäe lasteaeda. Lõplikud otsused pannakse aga kirja siis, kui linn on hanke võitjaga lepingu sõlminud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles