Suure-Jaani peab juubelit

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu kihas elu viimasel Suure-Jaani laadal loodetakse see pulbitsema panna ka järgmisel nädalal. Läinud sügisel esines Suure-Jaani puhkpilliorkester vanas tuletõrjetornis, millest saab veekeskuse tipp. Nüüd astuvad nad üles bussijaamas.
Nii nagu kihas elu viimasel Suure-Jaani laadal loodetakse see pulbitsema panna ka järgmisel nädalal. Läinud sügisel esines Suure-Jaani puhkpilliorkester vanas tuletõrjetornis, millest saab veekeskuse tipp. Nüüd astuvad nad üles bussijaamas. Foto: Elmo Riig

1. mail täitub 80 aastat päevast, mil Suure-Jaanile anti linna õigused, sestap on järgmisel nädalal sellele pühendatud terve hulk mürtsuvaid ettevõtmisi.

Tähistamise eestvedajaks on hiljuti Suure-Jaani kultuurimaja juhtima asunud Priit Toobal. Tema meenutuste kohaselt on Suure-Jaani juubeleid ikka väärikalt tähistatud, kesklinn on autodele kinni pandud ning  puhkpilliorkester on sõitnud varahommikul veoautokastis mööda linna ja äratanud inimesi. Midagi samasugust loodab Toobal ka sel korral linnarahvale ja kõigile uudistajatele pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles