Kunded kurdavad määrdunud sauna üle (1)

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnasauna betoonist istepingid tuleks terviseameti soovitusel välja vahetada, sest need on lagunenud ning neid on seetõttu raske puhastada. Viljandi kinnisvara haldusameti juhataja Andres Mägi (paremal) ütles, et vajalik 5000 eurot uute pinkide tellimiseks on olemas. Pesueksperdi juht Tiit Jürmann lausus, et see on saunale suur investeering.
Viljandi linnasauna betoonist istepingid tuleks terviseameti soovitusel välja vahetada, sest need on lagunenud ning neid on seetõttu raske puhastada. Viljandi kinnisvara haldusameti juhataja Andres Mägi (paremal) ütles, et vajalik 5000 eurot uute pinkide tellimiseks on olemas. Pesueksperdi juht Tiit Jürmann lausus, et see on saunale suur investeering. Foto: Marko Saarm

36 ennast Viljandi linnasaunas pesemas käivat inimest saatsid linnavalitsusele kirja, milles nad kurdavad, et pärast saunateenija ametikoha kadumist on saun tihti koristamata ning üks saunaline leidis hiljuti seal oma riietelt kirbu.

Viljandi kinnisvara haldusameti juhataja Andres Mägi tunnistas, et kirbu leidmine saunast on puhtalt tema juhitava ameti süü. Samas ei ole Mägi arvates normaalne, et sel ajal, kui mehed on saunas, asjatab nende vahel koristaja.

«Kas iga kord, kui kauss tagasi pannakse, peab seal kõrval olema keegi, kes selle ära peseb?» küsis haldusameti juhataja.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles