Linnapea tunnustas «Kõkutamise» korraldajat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaana Hinno sai linnapealt tänukirja
Jaana Hinno sai linnapealt tänukirja Foto: Johan-Kristjan Konovalov

Algatuse «Kõnni ja kummarda» ehk «Kõkuta» korraldaja Jaana Hinno sai kolmapäeval Viljandi raekojas linnapea Madis Timpsonilt tänukirja kodanikuaktiivsuse eest.

15. aprillil korraldatud aktsiooni ajal jalutasid inimesed Viljandis ringi ja koristasid ära ettejuhtuva prahi. Linnapea Madis Timpsoni arvates on loomulik, et inimesed vabas ühiskonnas selliseid ettevõtmisi korraldavad. «Meie ühiskonnakorraldus eeldabki seda, et kodanikud võtavad ise kätte ja teevad toredaid ja vajalikke asju. Sellist teguviisi tuleb tunnustada ning Jaana Hinno »Kõkutamise« eestvedajana on suurepärane eeskuju,» sõnas Timpson.

Jaana Hinno ütles, et tal on hea meel, sest viljandlased tulid aktsiooniga väga aktiivselt kaasa. «Rahva osavõtt ja positiivne tagasiside valmistasid väga palju rõõmu. Plaanime juba sügisel aktsiooni korrata ja teha seda üle riigi,» rääkis Hinno.

Madis Timpson lubas ettevõtmise kordudes ka ise «kõkutama» minna. «Mul on uhke olla linnapea linnas, kus inimesed nii toredaid asju korraldavad, ja kodanikuna võtan neist hea meelega osa,» lausus Timpson.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles