Pool tuhat tantsijat keerutab öösel Viljandis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 28. aprillil saab Viljandis jätku öötantsupidude traditsioon. Pilt on tehtud eelmisel aastal peetud öisel peol.
Laupäeval, 28. aprillil saab Viljandis jätku öötantsupidude traditsioon. Pilt on tehtud eelmisel aastal peetud öisel peol. Foto: Elmo Riig

Laupäeval, 28. aprillil kell 20.30 koguneb Viljandi lauluväljakule suur hulk tantsuhuvilist rahvast, et osa saada rahvusvahelise tantsupäeva auks kolmandat korda korraldatavast öötantsupeost.

Öötantsupidu on Viljandi linna ja maakonna rahvatantsurühmadele ja kõigile teistele tantsuhuvilistele mõeldud ühistantsimine, kus tantsib ka publik. Lisaks rahvatantsurühmade esinemisnumbrite vaatamisele on kohapeal igaühel võimalik õppida jõukohaseid pärimustantse.

Korraldajate läkitatud teates on kirjas, et öötantsupeole tuleb ligemale 50 rahvatantsurühma kogu Viljandimaalt. Ka Kihnu naised ei põlga Viljandit liiga kaugeks ja tulevad üheskoos lustima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles