Linn, kus töölesõit on ajavõit

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealinna külje alt Viljandimaale Vastemõisasse kolinud Tanel ja Triinu Aruoja peres on peale poeg Aaroni ka neljajalgne pereliige nimega Bella.
Pealinna külje alt Viljandimaale Vastemõisasse kolinud Tanel ja Triinu Aruoja peres on peale poeg Aaroni ka neljajalgne pereliige nimega Bella. Foto: Tanel Aruoja

«Tuttav ütles enne, kui Viljandi lähedale maale kolisime, et väikelinnaelu on see, kui kell viis lõpeb töö, kell viis on poes käidud ja kell viis jõuad koju,» naljatles hiljuti end perega Vastemõisa külas sisse seadnud Tanel Aruoja.

Varem käisid nad koos abikaasa Triinu Aruojaga Tallinnas tööl ning elasid Tallinna külje all.

«Mõlemad oleme maal üles kasvanud ning et alati tahtsime maale tagasi, polnud me need noored, kes oleksid kesklinna trüginud. Elasime hoopis Laagris ja Peetris,» rääkis Tanel Aruoja.

Et pikemas perspektiivis olid Aruojad näinud end ikka kuskil maakohas, otsustasid nad siis, kui sündis perelisa nimega Aaron, oma plaani teostada. Kolimisotsuse vastuvõtmisel mängis kahtlemata suurt rolli Viljandisse Cleveroni pakutud töökoht. Nagu perepea nentis, pidigi töökoht maale kolimise eesmärki toetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles