Välgita külas põles saepurupunker (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng Välgita külas asuvas puidutööstuse saepurupunkris.
Põleng Välgita külas asuvas puidutööstuse saepurupunkris. Foto: Kenno Soo

Viljandi vallas Välgita külas süttis teisipäeva õhtul kella 20.30 ajal ühe puidutööstuse juures asuv saepurupunker. Ohtu inimestele ja tule levimisele päästekeskuse pressiesindaja kinnitusel ei olnud.

Kell 20.33 sai häirekeskus teate, et süttinud on Välgita külas asuv Rootsi suurfarm. Kohale jõudes selgus aga, et suurfarmist on säilinud vaid aadress ning tegelikult asub kunagises laudas nüüd osaühingu Valge VN puidutööstus. Tulekahju oli aga tööstuse saepurupunkris.

Põleng Välgita külas
Põleng Välgita külas Foto: Kenno Soo

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiige sõnul ohtu tule levimisele ei olnud ning ka ükski inimene ei sattunud ohtu. Päästjad tühjendasid punkri ning kustutasid hõõguva saepuru.

Saarepeedist paari kilomeetri kaugusel Välgita külas on mööblidetaile valmistav puidutööstus tegutsenud 2001. aastast alates. Enne seda oli 1000 ruutmeetri suuruses hoones lehmalaut.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles