Viljandi jäi Kehrale teist korda poolfinaalseerias alla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlased pidid poolfinaalseerias teist korda tunnistama HC Kehra paremust.
Viljandlased pidid poolfinaalseerias teist korda tunnistama HC Kehra paremust. Foto: Elmo Riig

HC Kehra / Horizon Pulp&Paper alistas teisipäeval kodusaalis mängides teist korda meistriliiga poolfinaalseerias Viljandi HC, seekord tulemusega 35:28. Poolfinaalseeria mängitakse kolme mängu võiduni.

Läinud nädalal Viljandis teoks saanus avakohtumise 23:21 võitnud Kehra alustas aktiivselt ja teravalt nüüdki ning sai nelja minutiga 4:1 ette. Viljandlased olid küll kaitses agressiivsed, aga vastaste visked leidsid ikka tee väravavaht Rasmus Otsa selja taha. Eriti võimsas hoos oli Kaspar Lees, kes oma neljanda tabamusega seadis 11. minutiks tabloole seisu 8:4.

Kehralased suutsid kohtumise alguses võetud mänguinitsiatiivi hoida kogu avapoolaja, mille lõppedes olid nende edunumbrid juba 19:12. Suurt muutust ei tulnud ka teisel poolajal ning vahepeal isegi kümne väravani paisunud võõrustajate eduseis kahanes lõpuvileks seitsmele punktile ja Kehra vormistas oma võidu numbritega 35:28.

Poolfinaalseerias on Viljandi HC jäänud 0:2 kaotusseisu. See tähendab, et viljandlastel enam taganemiseks ruumi pole ning seeria võitmiseks peab meeskond reedel Viljandi spordihoones kell 19 peetava kolmanda kohtumise kindlasti võitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles