Viljandi on ligi kaks aastat rahalaeva saabumist oodanud

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste tööde seas on kavas remontida Pärnu maantee Planeedi ja Tähe tänava ristmikust linna piirini.
Teiste tööde seas on kavas remontida Pärnu maantee Planeedi ja Tähe tänava ristmikust linna piirini. Foto: Marko Saarm

​Tunamullu suvel esitas Viljandi linn Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele (EAS) taotluse, et saada toetust Kantreküla tööstusala tänavate ja tehnovõrkude uuendamiseks. Pärast seda on plaani palju kordi täpsustatud, aga vastust seni ikka pole. Küll valis linn äsja välja ehitaja.

Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul on põhjust arvata, et kõik läheb lõpuks hästi. «Oleme saanud EAS-ilt eelinfot, et meie viimane taotlus saab positiivse otsuse. Kui raha tuleb, saame kohe ka lepingu sõlmida, sest ehitaja on nüüd olemas,» lausus ta.

Esimese taotluse Kantreküla tööstusala tugitaristu ehitustööde asjus esitas linnavalitsus EAS-ile 2016. aasta 4. juulil ning sai siis eelvastuse, et toetus tuleb. Paraku nii lihtsalt ei läinud ja abilinnapea andmeil tuli sama taotlust seejärel korduvalt täiendada, parandada ja uuesti esitada, sest EAS on aina küsinud lisainfot. Viimane ja loodetavasti lõplik taotluse versioon läks teele tänavu 18. aprillil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles