Võhandu maratoni katsumuse tegi läbi hulk viljandlasi (2)

, Viljandi aerutamisklubi juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlased Timo Vares (ees) ja spordikooli suusatamistreener Jaan Kallak olid Võhandu maratoni rajal ligemale üheksa tundi ning said üldarvestuses 11. koha.
Viljandlased Timo Vares (ees) ja spordikooli suusatamistreener Jaan Kallak olid Võhandu maratoni rajal ligemale üheksa tundi ning said üldarvestuses 11. koha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval peeti Võhandu jõel aerutamishooaja avapidu: tuhanded inimesed sõitsid paadiga läbi 100 kilomeetrit ehk jõe täies pikkuses.

Sõitu alustati varahommikul kell 7 Võrust Tamula järvelt. Peipsi järve veerde Võõpsu jõudsid esimesed peaaegu kaheksa tundi hiljem ja viimased pühapäeva päikesetõusul. Viljandi aerutamisklubist oli parim Andres Kaju, kes lõpetas koos paarimehe Leivo Sepaga kahesel süstal üldarvestuses neljanda ja oma paadiklassis kolmandana ajaga 7:57.54.

Kaju teeb ettevalmistusi, osalemaks juuni lõpus raskeimal aerutamismaratonil «Yukon River Questil», kus tuleb sõita koguni 715 kilomeetrit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles