Kaassõitjate abi päästis liinibussis terviserikke saanud noormehe (1)

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Kanarbik oli väga tänulik inimestele, kes teda terviserikke tekkimise ajal liinibussis aitasid. Eile sõitis ta bussiga Tartu ülikooli kliinikumi, et lasta olukorda veel uurida.
Steven Kanarbik oli väga tänulik inimestele, kes teda terviserikke tekkimise ajal liinibussis aitasid. Eile sõitis ta bussiga Tartu ülikooli kliinikumi, et lasta olukorda veel uurida. Foto: Marko Saarm

Pole harv, kui neid, kel avalikus kohas halb hakkab, kahtlustatakse esmalt liigses keelatud ainete tarvitamises. Seetõttu oli liinibussis terviserikke saanud Steven Kanarbikul oma sõnul õnne, et kaassõitjad ja bussijuht teda eelarvamusteta abistama tõttasid.

«Ma poleks seda uskunud. Minu jaoks on nad kõik Eestimaa uhkused,» ütles noormees, kellel elus esimest korda niisugune terviserike esines. 

Poolteist nädalat tagasi pühapäeval läks Steven Kanarbik Viljandis bussi peale, et Tartusse sõita. Enne Oiu peatust hakkas tal halb. «Hiljem haiglas selgus, et kui kiirabi kohale jõudis, oli mul ülemine vererõhk 210. Tekkis nagu ajutine halvatus. Ma ei saanud rääkida ega ennast liigutada, aga olin kogu aja teadvusel ja kuulsin, mis ümberringi toimus,» rääkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles