Linnavalitsus jagas tänavate uuendamiseks 100 000 eurot

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus jagas tänavate uuendamise tarvis 100 000 eurot kuue objekti vahel.
Linnavalitsus jagas tänavate uuendamise tarvis 100 000 eurot kuue objekti vahel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus jagas kevadisest tänavaremondist üle jäänud summa kuue objekti vahel, seades esikohale lasteasutused.

Plaanis on remontida Karlssoni lasteaia esine kõnnitee Kesk-Kaare tänaval, parandada liiklusohutust Midrimaa lasteaia parkimisalal, rajada kõnnitee Kaare kooli ette, remontida Reinu tee ja Riia maantee ringristmiku saart, parandada 2000 ruutmeetri ulatuses Riia maante sõidujälgi ja uuendada Uue tänava kõnniteed.

Madis Timpson
Madis Timpson Foto: Elmo Riig

Linnapea Madis Timpson ütles, et pikast objektide nimekirjast, mis linnavalitsuse lauale jõudis, tehti valik lasteasutusi puudutavate paikade kasuks. «Kohti, mis investeeringuid vajavad, on palju ja raha vähe,» nentis ta ning lisas, et kasutada olevate summadega otsustati parandada lasteasutuste läheduses olevaid kohti, sest koolid ja lasteaiad on linnavalitsusele kõige tähtsamad. Nii pidas linnavalitsus silmas ka seda, et uuel õppeaastal käivad remondis oleva Paalalinna kooli õpilased Kaare koolist oma tavapärasesse õppehoonesse sööma. Samuti parandatakse Midrimaa lasteaia ees liiklusohutust.

Riia maanteel on kavas parandada Reinu tee ringristmikku ja sõidujälgi Irve tänavast Jakobsoni kooli poole. Uue tänava kõnnitee remont on kavas Viljandi Veevärgi tänavavalgustuse uuendamise tõttu Lossi tänava ja Uueveski tee vahelisel lõigul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles