Sander Post võtab Tuleviku esinduse tüüri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku uueks peatreeneriks saab Sander Post.
Viljandi Tuleviku uueks peatreeneriks saab Sander Post. Foto: Elmo Riig

Neljapäeval lõpetas Viljandi jalgpalliklubi Tulevik vastastikuse kokkuleppel alusel koostöö esindusmeeskonna peatreeneri Marko Kristaliga. Peatreeneri töö võtab täiskohaga üle klubi senine spordidirektor ja mängija Sander Post.

Viljandi Tuleviku president Raiko Mutle ütles kokkulepet kommenteerides, et see oli raske nii klubile kui Kristalile, ent arvestades kujunenud olukorda, ei näinud kumbki võimalust koostööd jätkata.

«Kõigile, sealhulgas meie poolehoidjatele, on nüüdseks selge, et me ei ole kõrgliiga esimeses mänguringis võimetekohaselt esinenud. Hellitada lootust, et tulemused iseeneslikult paranevad, pole praeguses olukorras mõtet. Probleemide allika otsimine on klubis kestnud juba pikemat aega ning selleni jõudmine ei ole olnud kerge. Eilse karikasarja kaotuse järel istusime Markoga laua taha ning leidsime pärast põhjalikku arutelu ühiselt, et peame tegema kardinaalsed muudatused,» selgitas peatreeneri vahetust klubi president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles