Käsipallurid lubasid konkurendi seerias ette

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi HC meeskonna Eesti käsipallimeistrivõistluste poolfinaalseeria esimene mäng pakkus küll võitlust, ent väga oodatud võit jäi saavutamata. Võõrustajaseisuses viljandlased pidid tunnistama HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi 23:21 paremust.

Kolme võiduni peetava poolfinaalseeria avakohtumises neljapäeval kodusaalis ei pääsenud viljandlased kordagi juhtima. Nad alustasid positsioonirünnakutega, samas kui külalised üritasid tempot kiiremaks ajada. Pärast 2:2 viigiseisu tundus viimati mainitud taktika paremini toimivat: Kaspar Leesi kahe resultatiivse kiirrünnaku vahele mahtus veel Nikita Jermaševitši täpne karistusvise ning Kehra oli kolme väravaga peal.

Marko Koksi juhendatavale Viljandi meeskonnale tundus puudulik mängupraktika – viimase seitsme nädala jooksul vaid kolm kohtumist – mõju avaldavat. Rünnakul tehti palju praaki ning vähesedki visked pareeris Kehra väravavaht Mikola Naum edukalt või lendas pall raamist mööda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles