Kolme marjaga kortsudest lahti ehk Kuidas mulgid Tartus oma toidu- ja joogipoolist pakkusid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sedasi üheskoos olid mulgid Maamessil esimest korda ja eks nii olnud ka mõistlik, sest kohamaks oli mõnegi väiketootja sõnul krõbe. Seltskonnaga minnes sai seda jagada ning oli ka lõbusam. 

«Ühisest minekust meil asi alguse saigi,» ütles Mulke Crispsi tootmisjuht Indrek Palu ja tõdes, et väikefirmale tundus see sündmus liiga suur, kauge ja kallis. «Koos on ikka  lõbusam.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles